Ako tražite stan za kupovinu ili najam, možda vam se čini da ste pred većim izazovom nego ranije, prije svega zbog opšteg trenutnog stanja pandemije. Da li je uopšte moguće bezbijedno naći stan u doba korone?

Ako pitate nas, odgovor je DA.

On Time agencija za nekretnine i jedinstveni servis u službi korisnika vam već nudi uslugu koja je prošla „biznis-korona test“ sa najboljim ocjenama.

Naše poslovanje se najvećim dijelom dešava online i preko telefona, čime smo fizičke kontakte smanjili na minimum, a ujedno i skratili vrijeme potrebno da se postigne dogovor. Ponudili smo najobuhvatniju uslugu koja ide u korak sa vremenom – i stalno je unapređujemo.

Jedina smo agencija na tržištu koja za svaku nekretninu nudi profesionalni video prikaz nekretnine. Svi kupci i zakupci znaju da je On Time poznat po najboljoj multimedijalnoj prezentaciji nekretnina.

Fizički kontakt sveden na minimum, ali sad idemo korak dalje i pružamo vam priliku da posjetite stan BEZ FIZIČKOG KONTAKTA.

Prije zakazivanja gledanja, zakažite beskontaktno gledanje

Nova funkcionalnost na On Time sajtu je opcija “Video posjete stanu’. Kao (za)kupac, imate jedinstvenu priliku da BESPLATNO zakažete termin za video poziv sa agentom, kako biste iz prve ruke saznali sve o stanu, preko telefona.

Kako beskontakno gledanje stana funcioniše?

  1. Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp,  Viber, FaceTime, Zoom…).
  2. Vi predlažete datum i vrijeme za video poziv (na svakom oglasu nekrenine kontakt forma „Javite nam se“).
  3. Dobijate SMS poruku kao potvrdu.
  4. Dogovorite sa agentom koju ćete aplikaciju koristiti i beskontaktno upoznavanje može da počne.

Zahvaljujući opciji „Beskontaktno gledanje stana“ , možete da saznate sve što vas interesuje u vezi stana. Sigurno je da će nova opcija da vam sačuva zdravlje i uštedi vrijeme koje biste potrošili na obilazak stanova koji vam iz nekog razloga ne odgovaraju. Iskoristite je!

Uputstvo za BESKONTAKTNO GLEDANJE STANA

Upravo ste dobili SMS poruku sa potvrdom zakazanog  „beskontaktnog gledanja stana“ u terminu (datum i vrijeme).

  • Sljedeći korak je da se dogovorimo oko aplikacije za koju ćete koristiti za video komunikaciju.
  • Naša preporuka je da predložite aplikaciju koju već koristite, kao što su Whatsapp ili Viber. (Za korisnike Androida, potrebno je da u aplikaciji Play Store nađete, downloadujete i instalirate WhatsApp ili Viber. Za korisnike Iphone-a važi ista procedura u aplikaciji Apple Store).
  • Upotreba obje aplikacije je jednostavna i intuitivna, potrebno je samo da odaberete kontakt iz svog imenika ili jednostavno da unesete novi telefonski broj (da dodate novi kontakt) u WhatsApp ili Viber messenger i da obavimo video poziv.

Beskontaktno gledanje stana je nova besplatna opcija On Time sajta koja služi da ubrza proces izdavanja ili prodaje nekretnine uz poštovanje preporuke za držanjem fizičke distance. U želji da vam pružimo bezbijednu i brzu uslugu, omogućili smo vam da pogledate stan za izdavanje ili prodaju preko aplikacije za video komunikaciju. Opustite se i uživajte u pokazivanju/gledanju stana bez fizičkog kontakta!

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messanger je BESPLATNA aplikacija za dopisivanje dostupna za Android i ostale pametne telefone. WhatsApp koristi internet vezu telefona (4G/3G/2G/EDGE ili Wi-Fi, u zavisnosti od dostupnosti) za dopisivanje i pozivanje prijatelja i porodice.

Viber

Viber je besplatna aplikacija za komunikaciju kojim se možeš povezati sa svima u svijetu preko svoje internet konekcije (bežičnog interneta ili svog mobilnog paketa).