+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Zemljište, Rakovica, Sarajevo

65.000 KM

Dodaci

  • objekat
  • šuma

Detalji

Prodaje se zemljište sa ruševnom kućom i prilaznim putem uz cestu površine 914m2 na lijepoj lokaciji u Rakovici, ul.Bistrički put, Opština Ilidža!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se zemljište sa ruševnom kućom površine 914 m2. Nalazi se u naselju Rakovica, ul.Bistrički put, opština Ilidža.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Predmetna parcela se nalazi na blago nagetom terenu koji ovoj parceli omogućava izuzetan pogled i potpunu privatnost. Parcela je udaljena svega 3 minuta vožnje do magistralne ceste, do koje se dolazi asfaltnim putem.

Parcela je četvrtastog oblika, u većem dijelu sa pogledom u šumoviti dio naselja, sa objektom u gornjem dijelu.

Idealna pozicija za potpuni mir i uživanje u prekrasnom prirodnom okruženju, uz jednostavan pristup, te blago naseljeno mjesto, koje predstavlja mogućnost za gradnju savršene male oaze mira i uživanja.

Bitno je napomenuti da se svi priključci nalaze direktno na parceli koja ima izgrađen i uknjižen objekat.
Ono što karakteriše ovu nekretninu jeste mirno okruženje, čist zrak, blago nageto  zemljište, osunčana parcela i dobar pristup.

Zbog svih svojih karakteristika ona predstavlja idealnu priliku za izgradnju stambenog objekta u kojem će budući kupac pronaći svoju oazu mira i odmora.

LOKACIJA: Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji u naselju Rakovica na Ilidži, u ul. Bistrički put. Obilje zelenih površina, sve sa prelijepim pogledom krasi ovu lokaaciju i čini je idealnim mjestom za vikend odmore i bijeg od ljetnih gradskih vrućina. Centar naselja Rakovica sa osnovnim sadržajima kao što su Deveta osnovna škola, trgovački objekti i ugostiteljski objekti, pekara, pošta, stanica javnog prevoza, džamija, itd. se nalazi na cca. 1000m udaljenosti. Centralni dio opštine Ilidža udaljen je cca. 15 min. vožnje.

 

CIJENA: 65.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 20634
  • Objavljeno: 21/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 11/12/2023
  • Prikazi: 333

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.