+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Zemljište, Sarajevo, Stup

800 KM /mjesečno

Detalji

Izdaje se parcela površine 900 m2 u naselju Stup, u ulici Bojnička

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se parcela površine 900 m2 u naselju Stup, u ulici Bojnička.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Nekretnina je ograđena, podloga je se nalazi uz samu cestu i pruža idealne uslove za više djelatnosti i namjena npr., auto plac, skladište, stovarište građevinskog materijala, samouslužnu autopraonicu, proizvodni pogon, za različite maloprodajne i veleprodajne djelatnosti.

Postoji mogućnost postavljanja montažnog objekta, svi komunalni priključci su obezbjeđeni. Nekretnina se nalazi svega par minuta vožnje od glavne ulice.

LOKACIJA: Objekat se nalazi u naselju Stup u ulici Bojnička, Opština Ilidža. U blizini je sadržaj potreban za svakodnevni život, ugostiteljski, uslužni objekti, supermarketi i dr. Udaljenost od aerodoma je 3km od centra Ilidže 2km.

CIJENA: 800 KM mjesečno plus režijski troškovi.

Objekat se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu tri mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 21074
  • Objavljeno: 14/12/2023
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 121

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.