+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 160 E, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan, Logavina, naselje Baščaršija, 90 m2

1.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • internet
  • kablovska
  • klima
  • TV

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se trosoban potpuno namješten stan površine 90 m2, na Baščaršiji. Nekretnina se nalazi na 4. spratu stambene zgrade koja ne posjeduje lift. 

Stan je dvostrano orijentisan i sastoji se od dnevnog boravka koji ima otvorenu komunikaciju sa kuhinjom i trepezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, predsoblja i balkona.

U stanu je postavljena unutrašnja i vanjska drvena stolarija, na sjevernoj strani su postavljene su roletne, a na južnoj strani su postavljene žaluzine na prozorima. Podni dijelovi su parket i to u dnevnom boravku, trepezariji, spavaćim sobama i predsoblju, keramika je u kupatilu, kuhinji i balkonu. U stanu su postavljena blindirana vrata. Stan je namješten, posjeduje TV, TV komodu, plakare, kuhinju i kuhinjske elemente (električnu peč, mašina za suđe i frižider sa zamrzivačem), internet i kablovsku. Grijanje je plinsko etažno, a postavljeni su lamelni radijatori „Lipovica“.

U kupatilu se nalazi kupaona kada, sanitarija, mašina za veš, električni bojler i plinski bojler.

Stan je dvostrano orijentisan, orijentacije jugoistok, sjeverozapad, što ga čini svijetlim  tokom sunčanih dana.


Lokacija:

Stan se nalazi u ulici Logavina, Stari Grad. Ulica Ferhadija je udaljena cca. 100m od stana. U neposrednoj blizini stana nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život a u radiusu od cca. 200 m nalaze se skoro sve kulturne i historijske građevine starog grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 1.000 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 7661
  • Objavljeno: 19/05/2020
  • Posljednje ažuriranje: 19/05/2020
  • Prikazi: 66

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.