+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan / Logavina / 82,7 / NOVOGRADNJA

515.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • bašta

Detalji

NOVOGRADNJA!! ON TIME Agencija za nekretnine prodaje dvoetažni trosoban stan, projektovane površine 82,7 m2, u objektu Villa Adžemovića, naselje Logavina, ul. Adžemovića.

SADRŽAJ: Prodaje se fantastičan dvoetažni trosoban stan, projektovane površine 82,7 m2 (suteren 42.9 m2 + prizemlje 30.8 m2 + Balkon 9.25 m2) u novogradnji u objektu sa tri stambene jedinice na pet etaža (S+P+1+2+Pt), u naselju Logavina, ul. Adžemovića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je gradnje 2023. godine i sastoji se od pet etaže sa tri stambene jedinice, koje su povezane unutrašnjim stubištem.

Moderno uređen stan na dvije etaže sa velikom terasom i izlazom na baštu. Stan posjeduje dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet i veliki dnevni boravak sa trpezarijom.

Kao glavne karakteristike izdvajamo prostrana i osunčana parcela, mirno okruženje, kvalitetna gradnja, asfaltni pristup, dostupnost osnovnih sadržaja, itd.

STANDARD: Grijanje je podno na termo pumpe „Daikin“; grijanje i hlađenje pomoću veinkoilera; Vanjska PVC stolarija „REHAU“ sa sedam komora i troslojnim staklom proizvedene od strane firme Ramaglass; Prozori su instalirani koristeći RAL metodu koja garantuje maksimalnu iskoristivost toplotnog koeficijenta profila; Aluminijske roletne u kombinaciji sa elektro motorima nude mogućnost kontrolisanja količine svjetlosti na dohvat dugmeta; unutrašnja drvena stolarija; termo fasada; Zajedničko stubište obloženo je kvalitetnim jablaničkim granitom i dodatno izolovano da ne propušta zvukove i toplotu; Vrhunski troslojni parket i keramika su ostavljeni na izbor potencijalnom kupcu; Smart sistem koji koristi KNX protokol; Putem mobitela ili tastera možete kontrolisati rasvjetu, grijanje, hlađenje, veš mašinu, aluminijske roletne i još mnogo toga; Moderni ulazni interfon sa ekranom na dodir preko kojeg kontrolišete video nadzor objekta, jednako je povezan sa mobilnim uređajem preko kojeg ostvarujete potpunu kotrolu ulaza u stambeni prostor..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Adžemovića, naselje Logavina, Opština Stari Grad.
Ulica Adžemovića je jednako udaljena od Sebilja, Slatkog Ćoseta i Katedrale. Laganim hodom je potrebno 8 minuta da biste došli do pomenutih lokacija. Ulica Adžemovića je slijepa ulica koje karakteriše miran komšiluk.

 

CIJENA: 515.000 KM.

POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE GARAŽE: 30.000 KM.

POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE OSTAVE: 15.000 KM.

 

NA NEKRETNINU SE NE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16654
  • Objavljeno: 07/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 08/02/2023
  • Prikazi: 265

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.