+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, četverosoban, Sarajevo, Stari Grad

2.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • grijanje na termo blok
  • namješten
  • plinsko etažno grijanje
  • protuprovalna ulazna vrata
  • unutrašnja drvena stolarija
  • vanjska PVC stolarija

Detalji

Izdaje se namješten četverosoban stan u Sarajevu, površine 115m2 u stambenom objektu bez lifta u Starom Gradu, ul.Safvet-bega Bašagića!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan četverosoban namješten stan u Sarajevu, površine 115 m2, pozicioniran na trećem spratu stambenog objekta bez lifta, u Starom Gradu, ul. Safvet-bega Bašagića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, hodnika i ostave. Bitno je istaknuti da stan posjeduje i vlastitu garažu i vanjski parking (3 parking mjesta).

Stan je orijentisan trostrano i to orijentacije jug-zapad-sjever, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno i termo blok; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata protuprovalna; Podni dijelovi su parket i keramika; Garaža; Parking..

LOKACIJA: Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Safvet-bega Bašagića, u Starom Gradu.
Nekretnina je udaljena cca. 200 metara od Baščaršije sa kojom je povezana kvalitetnom saobraćajnom komunikacijom. S obzirom na izvrsnu lokaciju, u neposrednoj blizini nekretnine se nalaze mnoge obrazovne i kulturne institucije, trgovine, stajališta javnog gradskog saobraćaja, sportsko rekreacioni centri i ostali sadržaji potrebni za ugodan život u urbanoj sredini.

CIJENA: 2.500 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 23949
  • Objavljeno: 21/05/2024
  • Posljednje ažuriranje: 21/05/2024
  • Prikazi: 42

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.