+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Četverosoban stan / Logavina / 120,2 / NOVOGRADNJA

625.000 KM

Dodaci

  • balkon

Detalji

NOVOGRADNJA!! ON TIME Agencija za nekretnine prodaje dvoetažni četverosoban stan, projektovane površine 120,2 m2, u objektu Villa Adžemovića, naselje Logavina, ul. Adžemovića.

SADRŽAJ:Prodaje se fantastičan dvoetažni četverosoban stan, projektovane površine 120,2 m2 (drugi sprat 63.6 m2 + Balkon 7.4 m2, potkrovlje 49.2 m2) u novogradnji u objektu sa tri stambene jedinice na pet etaža (S+P+1+2+Pt), u naselju Logavina, ul. Adžemovića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je gradnje 2023. godine i sastoji se od pet etaže sa tri stambene jedinice, koje su povezane unutrašnjim stubištem.

Extra luksuzni dvoetažni stan sa nevjerovatnim pogledom na planinu Trebević. Na prvoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe, kupatilo i kuhinja sa trpezarijom. Potkrovlje je formulisano kao dnevni boravak sa toaletom, čajnom kuhinjom i gostinjskom sobom/kancelarijom.

Kao glavne karakteristike izdvajamo prostrana i osunčana parcela, mirno okruženje, kvalitetna gradnja, asfaltni pristup, dostupnost osnovnih sadržaja, itd.

STANDARD: Grijanje je podno na termo pumpe „Daikin“; grijanje i hlađenje pomoću veinkoilera; Vanjska PVC stolarija „REHAU“ sa sedam komora i troslojnim staklom proizvedene od strane firme Ramaglass; Prozori su instalirani koristeći RAL metodu koja garantuje maksimalnu iskoristivost toplotnog koeficijenta profila; Aluminijske roletne u kombinaciji sa elektro motorima nude mogućnost kontrolisanja količine svjetlosti na dohvat dugmeta; unutrašnja drvena stolarija; termo fasada; Zajedničko stubište obloženo je kvalitetnim jablaničkim granitom i dodatno izolovano da ne propušta zvukove i toplotu; Vrhunski troslojni parket i keramika su ostavljeni na izbor potencijalnom kupcu; Smart sistem koji koristi KNX protokol; Putem mobitela ili tastera možete kontrolisati rasvjetu, grijanje, hlađenje, veš mašinu, aluminijske roletne i još mnogo toga; Moderni ulazni interfon sa ekranom na dodir preko kojeg kontrolišete video nadzor objekta, jednako je povezan sa mobilnim uređajem preko kojeg ostvarujete potpunu kotrolu ulaza u stambeni prostor..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Adžemovića, naselje Logavina, Opština Stari Grad.
Ulica Adžemovića je jednako udaljena od Sebilja, Slatkog Ćoseta i Katedrale. Laganim hodom je potrebno 8 minuta da biste došli do pomenutih lokacija. Ulica Adžemovića je slijepa ulica koje karakteriše miran komšiluk.

 

CIJENA: 625.000 KM.

POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE GARAŽE: 30.000 KM.

POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE OSTAVE: 15.000 KM.

 

NA NEKRETNINU SE NE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16643
  • Objavljeno: 06/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 07/02/2023
  • Prikazi: 311

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.