+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stanova, Sarajevo Tower, Socijalno

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • Lift

Detalji

Prodaja stanova u objektu “Sarajevo Tower” – NOVOGRADNJA!!

OPIS NEKRETNINE:

Stambeno-poslovni objekat nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska, nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo deset minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Stanovi su pozicionirani na dvadesetpetom spratu, površine 118m2 – 194m2 i sastoje se od prostranog dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, tri/četiri spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stanovi su u Roh bau stanju što ostavlja mogućnost novom vlasniku da adaptira u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

Od opremljenosti stanovi posjeduju:

-Centralni sistem grijanja, klimatizacije i sanitarne tople vode omogućen je preko neovisnog sistema toplotnih pumpi uz uštedu do 75%.

-Podno grijanje i klimatizacija svih prostorija omogućavaju maksimalnu udobnost, na sistemu “Smart Heating Controls”

-Španska keramika velikih formata, parket po vašem ukusu, vrhunske sanitarije, luksuzna stolarija, ograde na unutrašnjem stepeništu inox-lamistal, prostrani stakleni portali sa nenadmašivim pogledom, unijet će luksuz u vaš život.

Također je moguće kupiti garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 30.000 KM (širina 2,5m), 40.000 KM (širina 3,10m).

 

LOKACIJA: Objekat je pozicioniran u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu naselja Pofalići, u ulici Kolodvorska. Lokacija se odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka. Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC centar, kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

OBJEKAT JE USELJIV!

CIJENA: NA UPIT.

FINANSIRANJE: On Time agencija u saradnji sa bankama Vam nudi povoljna finansijska kreditna rješenja za ispunjenje Vaših snova o kupovini novog stana. Stan koji kupujete može biti predmet obezbjeđenja Vašeg kredita.

  • ID: 20613
  • Objavljeno: 21/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 29/11/2023
  • Prikazi: 306

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.