+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, dvosoban stan, Sarajevo, Grbavica

278.945 KM

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift

Detalji

NOVOGRADNJA!!  Fantastični stanovi vrhunske kvalitete u stambenom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Grbavica, ul. Radnička!!

SADRŽAJ: Stambena vila nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Grbavica, u ulici Radnička,  nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo pet minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Stan je pozicioniran na prvom spratu, površine 59,35 m2 i sastoji se od prostranog dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stanovi su bogato opremljeni, izdvajamo podno grijanje u svim jedinicama – energent plin , fasadnu stolariju sa tri low-e stakla ispunjena argonom, klima uredjaj, prvoklasne podne obloge – parkete, keramiku prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbjeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta.

Također je moguće kupiti garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 25.000 KM ili vanjsko parking mjesto po cijeni od 15.000 KM.

Sve cijene su iskazane sa uračunatim PDV-om!

Stan S3 ( DVOSOBAN STAN )– površine 59,35 m2 – 278.945 KM

 

LOKACIJA: Objekat je pozicioniran u rezidencijalnom dijelu naselja Grbavica, u ulici Radnička. Lokacija se odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka. Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC centar, kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke, na udaljenosti od 1km, nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

OBJEKAT JE USELJIV I UKNJIŽEN!

FINANSIRANJE: On Time agencija u suradnji sa BBI bankom Vam nudi povoljna finansijska kreditna rješenja za ispunjenje Vaših snova o kupovini novog stana. Stan koji kupujete može biti predmet obezbjeđenja Vašeg kredita.

  • ID: 16987
  • Objavljeno: 10/03/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/12/2023
  • Prikazi: 881

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.