+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Socijalno

1.700 KM /mjesečno

Dodaci

  • klima
  • Lift
  • mašina za veš
  • pečnica
  • ploča za kuhanje
  • sušilica za veš

Detalji

Izdaje se fantastičan namješten trosoban stan u Sarajevu, površine 75m2 u stambeno-poslovnom objektu u naselju Socijalno, ul.Zmaja od Bosne.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se trosoban namješten stan površine 75 m2, pozicioniran na šestom spratu stambenog objekta sa tri lifta, u naselju Socijalno, ul. Zmaja od Bosne.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i hodnika.

Stan je orijentisan dvostrano orijentacije zapad i sjever, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

U cijeni najma stana dobijate garažno mjesto u sklopu stambenog objekta.

STANDARD: Grijanje je centralno gradsko (Toplane); Inverter klima uređaj; Vanjska kvalitetna ALU stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana i protupožarna; Podni dijelovi su parket i keramika..

LOKACIJA: Stan se nalazi na šestom spratu stambeno poslovne zgrade novije gradnje u ulici Zmaja od Bosne, naselje Socijalno, Opština Novo Sarajevo.
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze: veliki tržni centri “Robot”, “Super Konzum Ložionička”, “Bingo” i “Hoše komerc”, nekoliko srednjih škola, Hitna pomoć, zgrada Elektroprivrede BiH, banke, mnogobrojni ugostiteljski objekti, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno samo 50 m od zgrade.

CIJENA: 1.700 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 16713
  • Objavljeno: 11/03/2024
  • Posljednje ažuriranje: 12/03/2024
  • Prikazi: 644

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.