+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Grbavica

1.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • Lift
  • namješten

Detalji

Izdaje se trosoban namješten stan u Sarajevu, površine 76m2, naselje Grbavica, ul.Grbavička.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se prostran trosoban namješten stan površine 76m2, u stambeno-poslovnom objektu starogradnje u naselju Grbavica, ul.Grbavička.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinjom i trpezarije, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, predsoblja i balkona.

Zahvaljujući svojoj primarnoj zapadnoj orijentaciji stan je izuzetno svijetao i prozračan.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko), Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su keramika i parket; Interfon; Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na devetom spratu stambeno-poslovnog objekta u ulici Grbavička, naselje Grbavica, Opština Novo Sarajevo.

U blizini zgrade nalaze mnogi poslovno-prodajni objekti, restorani, pekare, supremarketi, škole, fakulteti, religijski objekti, pošta, Narodno pozorište, banke, te mnoge državne institucije. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor a stanica javnog gradskog prevoza je udaljena cca. 100m od nekretnine.

CIJENA: 1.000 KM / mjesečno plus režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 21357
  • Objavljeno: 22/12/2023
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 181

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.