+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, Četverosoban, Sarajevo, Vraca

1.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • ostava

Detalji

Izdaje se četverosoban stan u Sarajevu,vrhunske kvalitete u stambenom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Vraca!!

SADRŽAJ: Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stana u novom stambenom objektu na četiri etaže bez lifta na jako lijepoj lokaciji u naselju Vraca!

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, balkona i vanjske ostave.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Stan unutar objekta je vrhunski projektovan sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnih parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti: PVC profile vrhunske kvalitete, termoizolaciju, parketi i keramičke pločice I klase, sanitarne elemente u kupatilu renomiranih proizvođača, protuprovalna vrata nove generacije, unutrašnja vrata su drvena sa standardnim okovima čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Termo fasada; Podni dijelovi su parket i keramika..

LOKACIJA: Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (trolejbusa) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su: Tržni centri; Apoteke; Banke; Pijaca; Osnovna škola; Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

CIJENA: 240.700 KM.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 17712
  • Objavljeno: 09/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 412

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.