+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvosoban stan / Hrasno / 55m2 / NAMJEŠTEN

900 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift

Detalji

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se vrlo lijep dvosoban stan površine 55m2 u zgradi starije gradnje sa liftom u naselju Hrasno, ul. Porodice Ribar.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i balkona.

Orijentisan je jednostrano i to istočne orijentacije, što ga čini svijetlim i sunčanim tokom sunčanih dana.

Atraktivnost lokacije ogleda se u blizini stanice javnog gradskog saobraćaja te drugih sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.
Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor za stanare tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko), Vanjska PVC stolarija; Vanjske aluminijske žaluzine; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su parket i keramika; Interfon..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 300 metara nalaze šoping centar “Robot”, Oš “Hrasno”, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište i sl.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade, a 200 metara od zgrade se nalazi trolejbusko stajalište.

CIJENA: 900 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 19317
  • Objavljeno: 15/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/10/2023
  • Prikazi: 250

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.