+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvosoban stan / Dolac Malta / 52m2 / BALKON

250.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift

Detalji

Fantastičan polunamješten dvosoban stan površine 52m2 plus balkon u stambenom objektu starije gradnje u Sarajevu, naselje Dolac Malta, ul.Envera Šehovića.

 

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se fantastičan dvosoban polunamješten stan, uknjižene površine 52m2, plus balkon od 5m2, na petom spratu u zgradi starije gradnje sa liftom, u naselju Dolac Malta, ul.Envera Šehovića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kojem je smještena trpezarija, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i zatvorenog balkona.

Stan je većim dijelom renoviran i prodaje se polunamješten sa ugradbenim stvarima.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 50 m od glavne saobraćajnice.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko); Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija, Kvalitetni parket u sobama; Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu; Interfon; Kablovska TV; Blindo vrata; Dva lifta; Klima uređaj; Podrumski prostor..

 

CIJENA: 250.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Envera Šehovića, naselje Dolac Malta.

Ova lokacija je izuzetno atraktivna zbog neposredne blizine svih bitnih sadržaja kao što su: supermarket Konum, veliki tržni centar “Mercator Ložionička”, Tc “Robot”, Hitna Pomoć, Pošta, mnogobrojni ugostiteljski objekti i restorani, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Osnovna škola “Malta” nalazi se unutar naselja na cca. 2 minute lagane šetnje, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150m od zgrade.

Ispred stambene zgrade nalazi se zajednički parking prostor.

  • ID: 19346
  • Objavljeno: 15/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 15/09/2023
  • Prikazi: 42

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.