+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan u novogradnji, Otoka, 78,42 m2

Dodaci

  • blindo vrata
  • interfon
  • klima
  • Lift
  • tursko kupatilo

Detalji

Sadržaj:

Prodaje se funkcionalan, prostrani trosoban stan površine 78,42 m2, u novogradnji, jako dobro pozicioniran sa otvorenim pogledom.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, dječije sobe, toaleta, kupatila, predosoblja i lođe.

Podovi u stambenim prostorima izvode se sa svim potrebnim zvučnim i termičkim izolacijama ukupne debljine 9 cm sa estrihom, a završna podna obloga je troslojni hrastov parket prve klase debljine 14 mm u kombinaciji sa bijelom lajsnom visine 8cm.

Ulazna vrata u stanove su luksuznog dizajna, protupožarna i protuprovalna sa sigurnosnom bravom.

Unutrašnja vrata su drvena, u prirodnoj bijeloj boji i sa standardnim okovima.

Fasadni otvori se zatvaraju prozorima i balkonskim vratima izrađenim od profila sa prekinutim termičkim mostom i sa tri dihtunga.

Na svakom otvoru/prozoru su ugrađene elektromotorne vanjske žaluzine.

Zagrijavanje svih stambenih jedinica u poslovnim objektima vršit će se putem gradske kotlovnice, za sve objekte koji će biti smješteni u sklopu kompleksa. Regulacija, puštanje i zatvaranje grijanja se vrši putem centralnog digitalnog termostata i elektromagnetnog ventila.

U svakom stanu su provedeni optički, koaksijalni i bakarni kablovi za postavke telefonije i interneta. U zajedničkim prostorijama su postavljena LED rasvijetna tijela kao i sistem vatrodojave u svim zajedničkim prostorima/hodnicima.

Na glavnom uazu u stambeni dio je ugrađen video interfonski sistem sa unutrašnjim jedinicama sa kolor displejom koji korisnicima omogućava video komunikaciju sa gostima na ulazu.

U dnevnim boravcima svih stambenih jedinica instaliran je klima uređaj tipa ,,SPLIT“.

Planirani završetak radova i useljenje je u mjesecu augustu 2021. godine.

Napomena:

Kupac na poklon dobiva “Smart” Alarmni sistem sa mogućnošću kontrole putem aplikacije na “Smart phone” i putem koje osim dojave o statusu sistema ima mogućnost da pali bojler.
Također kupac na poklon dobiva i “Smart” Termostat sa mogućnošću kontrole putem aplikacije na “Smart phone” i putem koje ima mogućnost da pali i gasi grijanje sa udaljene lokacije.


Uz stan se prodaju i dva garažna mjesta (Garažno mjesto cijena: 27.000 KM).

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambeno poslovnog objekta „Stanovi ADA“, u ulici Radenka Abazovića, naselje Otoka, Opština Novi Grad.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život:
Dom zdravlja, vrtić, škole, supermarket “Bingo”, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl.
Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 200 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena u neposrednoj blizini objekta te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 208.800 KM

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 11559
  • Objavljeno: 15/06/2021
  • Posljednje ažuriranje: 08/02/2022
  • Prikazi: 1162

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.