+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan / Nova Otoka / 82m2 / NAMJEŠTEN / GARAŽA

1.100 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • klima
  • Lift
  • video nadzor

Detalji

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan trosoban namješten stan površine 82 m2, pozicioniran na osmom spratu stambeno-poslovnog objekta sa dva lifta, u naselju Nova Otoka, ul. Džemala Bijedića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, hodnika i balkona.

Stan je orijentisan jednostrano i to južne orijentacije, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

U cijeni najma stana dobijate garažno mjesto koja se nalazi u sklopu stambenog objekta.

 

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno; Inverter klima uređaj; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su parket i keramika, Objekat posjeduje video nadzor..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Kvalitet okruženja je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola, Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, vjerski objekti, kao i mnogi drugi sadržaji.

 

CIJENA: 1.100 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18651
  • Objavljeno: 14/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 05/09/2023
  • Prikazi: 103

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.