+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan, Dobrinja IV, 68m2

Dodaci

  • balkon
  • ostava
  • podrumski prostori

Detalji

Prodaje se trosoban namješten stan, površine 68 m2. Stan se nalazi na 2. spratu, stambene zgrade, koja ne posjeduje lift, smještene u ulici Trg Vilijema Šekspira 6, u naselju Dobrinja IV, Općina Novi Grad. Stan je jednostrano orijentisan i sastoji od dnevnog boravka koji ima komunikaciju sa trpezarijom i kuhinjom i predsobljem, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave, balkona i podrumskih prostora. Izlaz na balkon je omogućen iz kuhinje i trepezarije, a površina balkona je 5m2.

Stan se prodaje namješten ili bez namještaja opremljen sa svim potrebnim uređajima i elementima koji omogućavaju ugodan boravak u stanu. Stan posjeduje TV, priključke za kablovsku TV i internet. Plakari su u spavaćoj sobi.

Zgrada je izgrađena 1990-te, godine kvalitetne gradnje karakteristično za naselje Dobrinju, vanjska i unutrašnja stolarija su drvene. Podni dijelovi su hrastov lamelni parket koji je postavljen u dnevnom boravku, predsoblju i spavaćim sobama, keramičke pločice su postavljene u kuhinji, kupatilu i balkonu. Grijanje stana je na centralno grijanje (kotlovnica), a instalirani su aluminijski pločasti radijatori.

Stan se odlikuje orijentacijom u pravcu istok-zapad, izvrsnim rasporedom. Stambena zgrada je izgrađena u planski građenom naselju te posjeduje centralno grijanje što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima.

U neposrednoj blizini zgrade je zajednički parking za stanare tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano, a u neposrednoj blizini se nalazi parking prostor koji je pod zakup.
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U radijusu od samo 500 metara se nalaze: tržni centri Konzum i Bingo, pijaca, ambulanta Dobrinja, apoteke, banke, Dobrinjsko šetalište i mnogi drugi sadržaji potrebni za kvalitetan porodični život. Obdanište, Osnovna škola “Osman Nuri Hadžić” te Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 10 minuta lagane šetnje, a važno je istaći da se na putu do istih ne prelazi niti jedna prometnija saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Stan se prodaje po cijeni od 92000 KM.

  • ID: 5474
  • Objavljeno: 06/02/2020
  • Posljednje ažuriranje: 26/04/2020
  • Prikazi: 921

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.