+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban stan / Dobrinja / 74 m2 / NAMJEŠTEN

235.000 KM

Dodaci

  • blindo vrata
  • interfon
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje  trosoban ne/namješten stan u naselju Dobrinja, ulica Želimira Vidovića Kelija 4C, površine 74 m2.

SADRŽAJ: Prodaje se ne/namješten trosoban stan u suterenu zgrade u novogradnji „Dobrinja Exclusive“, površine 74 m2.

Stan se sastoji od dnevnog boravkau spoju sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i hodnika.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Stambeni objekti naselja “Dobrinja Exclusive” su projektovani i građeni prema najmodernijim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i izgrađeni su kao kompleks zatvorenog tipa. Od ostalih parcela je ograđen betonskim zidom visine h = 2,5m, a ulazi u kompleks su pod nadzorom i sa rampom na pristupnom putu sa mogućnošću ulaska samo za stanare.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko) sa ugrađenim kalorimetrom, Aluminijska vanjska stolarija marke „Schuco“, hrastov parket 22mm, kvalitetna sigurnosna vrata, unutrašnja drvena stolarija, moderne sanitarije, stan je opremljen telefonskim, tv (kablovskim), interfonskim instalacijama, video nadzor..

LOKACIJA: Stan se nalazi u suterenu stambenog objekta, u ulici Želimira Vidovića Kelija 4C, naselje Dobrinja, Opština Novi Grad.
Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju za kvalitetnim stanovima investitor je ograđivanjem kompletne parcele i kontrolisanjem pristupa objektu stvorio potpuno novo rezidencijalno naselje.

U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Konzum, sportska dvorana Dobrinja, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i glavno dobrinjsko šetalište sa svojim pratećim sadržajima. Obdanište “Mala Šumica”, Osnovna Škola ”Skender Kulenović” i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar na cca 10 minuta lagane šetnje.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade.

CIJENA NAMJEŠTENOG STANA: 235.000 KM

CIJENA STANA BEZ NAMJEŠTAJA: 215.000 KM

Uz stan je moguća kupovina i garažnog mjesta po cijeni već od 20.000 KM sa uključenim PDV-om.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16386
  • Objavljeno: 28/12/2022
  • Posljednje ažuriranje: 28/12/2022
  • Prikazi: 697

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.