+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Otoka

195.000 KM

Dodaci

  • keramika
  • parketi
  • protuprovalna ulazna vrata
  • unutrašnja drvena stolarija
  • vanjska drvena stolarija

Detalji

Prodaje se dvosoban stan u Sarajevu, površine 54m2 u stambenom objektu u naselju Otoka, ul. Gradačačka!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se dvosoban stan u Sarajevu, površine 54m2,  pozicioniran na trećem spratu u zgradi bez lifta, u naselju Otoka, ul. Gradačačka.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila  i predsoblja.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Nekretnina je djelimično adaptirana i tom prilikom su postavljena ulazna protuprovalna vrata. Ostatak nekrentine se nalazi u izvornom stanju, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da eventualnu adaptaciju izvrše u skladu sa vlastitim željama i  preferencijama.

Dvostrana orijetacija (Istok – zapad), otvoreni pogled, kao i blizina svih sadržaja neophodnih za svakodnevne boravak i život, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.

Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade tako da je i korištenje privatnog automobila u velikoj mjeri olakšano.

STANDARD: Centralno grijanje Toplane; Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podovi su parket i keramika; Interfon; Ulazna vrata protuprovalna…

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Gradačačka, naselje Otoka, Općina Novi Grad.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se uradijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, otvorena pijaca “Otoka”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, okružen stambenim zgradama.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

CIJENA: 195.000 KM.

FINANSIRANJE: Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 23866
  • Objavljeno: 07/05/2024
  • Posljednje ažuriranje: 08/05/2024
  • Prikazi: 55

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.