+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Otoka

320.000 KM

Dodaci

 • balkoni
 • centralno grijanje (gradsko)
 • keramika
 • Lift
 • parketi
 • podrum
 • protuprovalna ulazna vrata
 • PVC stolarija
 • video nadzor

Detalji

Prodaje se četverosoban stan u Sarajevu, površine 89m2 u stambeno-poslovnom objektu u naselju Otoka, ul. Žrtava fašizma!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se četverosoban stan u Sarajevu, površine 89m2, plus dva balkona, pozicioniran na devetnaestom spratu u zgradi sa dva lifta, u naselju Otoka, ul. Žrtava fašizma.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, ostave, predsoblja i dva balkona.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Nekretnina je djelimično adaptirana i tom prilikom je postavljena PVC (Saplast) stolarija u spavaćim sobama i kuhinji i ulazna protuprovalna vrata. Ostatak nekrentine se nalazi u izvornom stanju, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da eventualnu adaptaciju izvrše u skladu sa vlastitim željama i  preferencijama.

Dvostrana orijetacija (Istok – Jug), kupatilo i toalet odvojeno, dva prostrana balkona i otvoreni pogled, kao i blizina svih sadržaja neophodnih za svakodnevne boravak i život, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.

Stanu pripada i ostavni/podrumski prostor koji se nalazi sprat iznad.

Veliki broj parking mjesta smješten je u neposrednoj blizini zgrade tako da je i korištenje privatnog automobila u velikoj mjeri olakšano.

STANDARD: Centralno grijanje Toplane; Vanjska PVC i drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podovi su parket i keramika; Interfon; Ulazna vrata protuprovalna; Video nadzor; Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na devetnaestom spratu (sprat iznad su ostavni prostori) stambene zgrade u ulici Žrtava fašizma, naselje Otoka, Općina Novi Grad.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se uradijusu od samo 200 metara nalaze bitni sadržaji urbanog načina življenja, što uključuje: Tržni centar “Merkur”, otvorena pijaca “Otoka”, Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna škola “Mehmedalija Mak Dizdar”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, Olimpijski bazen, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, okružen stambenim zgradama.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 100m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Također, redovna trolejbuska linija Otoka – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

CIJENA: 320.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

Video

 • ID: 23816
 • Objavljeno: 27/04/2024
 • Posljednje ažuriranje: 08/05/2024
 • Prikazi: 144

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.