+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Jednosoban stan / Čengić Vila / 35m2 / NAMJEŠTEN

450 KM /mjesečno

Dodaci

  • blindo vrata
  • interfon
  • namješten

Detalji

Izdaje se vrlo lijep jednosoban stan površine 35m2 na drugom spratu u zgradi starije gradnje bez lifta u naselju Čengić Vila, ul. Gradačačka.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

Orijentisan je jednostrano i to istočne orijentacije, što ga čini svijetlim i sunčanim tokom sunčanih dana.

Atraktivnost lokacije ogleda se u blizini stanice javnog gradskog saobraćaja te drugih sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.
Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor za stanare tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko), Vanjska PVC stolarija; Unutrašnje rolo roletne; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su laminat i keramika; Interfon..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Gradačačka, naselje Čengić Vila, Općina Novi Grad.

Kvalitet mikrolokacije je izražen blizinom svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom zdravlja Novi Grad, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola, Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, restorani, vjerski objekti, kao i mnogi drugi sadržaji.

CIJENA: 450 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 19445
  • Objavljeno: 29/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/10/2023
  • Prikazi: 216

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.