+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Izdavanje, Poslovni prostor, Hotel Radon Plaza, Sarajevo, 30m2

930 KM /mjesečno

Detalji

Izdaje se poslovni prostor u prizemlju poslovnog objekta “Hotel Radon Plaza” u Sarajevu!!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor površine 30 m2, pozicioniran u prizemlju poslovnog objekta „Hotel Radon Plaza“, ul. Džemala Bijedića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne prostorije. Posjeduje zajednički toalet na svakom spratu.

„Hotel Radon Plaza“ u svojoj ponudi nudi wellness i spa usluge, usluge kafe bara, konferencijske sale, zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom; gourmet rotirajući restoran na 70 m visine te udobne luksuzno opremljene sobe..

STANDARD: Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice za objekat „Hotel Radon Plaza“; Klima uređaj i ventilacija ugrađena u stropove; Vanjska Alu stolarija; Podni dijelovi su itison/laminat; Internet; Alarm, videonadzor, vatrodojava; U objektu je na raspolaganju i 24-satno obezbjeđenje..

Postoji mogućnost zakupa vanjskog parking mjesta ispred objekta uz naknadu na mjesečnom nivou po cijeni od 60KM + PDV / mjesečno.

 

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Kvalitet okruženja je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije uz glavnu saobraćajnicu. Radon Plaza Hotel, izgrađen 2006 godine, poslovni je hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug – zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od užeg gradskog jezgra.

CIJENA: 930 KM + PDV / MJESEČNO SA URAČUNATIM TROŠKOVIMA REŽIJA.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 20307
  • Objavljeno: 11/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 28/11/2023
  • Prikazi: 224

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.