+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 B, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvosoban stan / Dobrinja / 48 m2 / NAMJEŠTEN

500 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • Lift

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje dvosoban namješten stan u naselju Dobrinja, ulica Sulejmana Filipovića (48 m2 + balkon).

SADRŽAJ: Izdaje se namješten dvosoban stan na trećem spratu u zgradi sa liftom, površine 48 m2 + balkon.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, kupatila, ostave, hodnika i balkona.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan je orijentisan jednostrano i to zapadne orijentacije.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko), vanjska PVC stolarija sa vanjskim Alu roletnama na svim otvorima, unutrašnja drvena stolarija, parket u dnevnom boravku, vinas pločice hodniku, keramika u kupatilu i na balkonu, interfon..

LOKACIJA: Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Dobrinja V, ul. Sulejmana Filipovića, Opština Novi Grad.

Lokacija je izuzetno mirna i u neposrednoj blizini se nalaze razni sadržaji poput trgovinskih i uslužnih objekata, stanica javnog gradskog saobraćaja, banke, pošte, apoteke i dr., a Osnovna škola “Ćamil Sijarić” i Dobrinjska Gimnazija su udaljeni oko 200 metara.

Tržni centar Mercator i centralni dio naselja Dobrinja nalaze se na nekoliko minuta hoda od zgrade. Stanica trolejbuskog saobraćaja koji saobraća na relaciji Dobrinja -Trg Austrije je udaljena cca 150 metara od ulaza u zgradu.

CIJENA: 500 KM mjesečno + režijski troškovi.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 16367
  • Objavljeno: 25/12/2022
  • Posljednje ažuriranje: 26/12/2022
  • Prikazi: 54

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.