+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, trosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica, Novogradnja

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastični stanovi vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Lukavica u objektu NOVA DOBRINJA!!

SADRŽAJ: Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno-poslovnom objektu sa liftom na jako lijepoj i sunčanoj lokaciji okruženom zelenim površinama!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na lokaciji u naselju Lukavica u Istočnom Sarajevu u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima, a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada je uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stanovi unutar objekta su vrhunski projektovani sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnih parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Objekat je spratnosti P – poslovni prostori + S7- stambeni prostori sa otvorenim pogledom svake stambene jedinice na kompletno okruženje objekta.

Svi stanovi su projektovani sa prostranim dnevnim boravcima u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćim sobama, kupatilima i lođama.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti: PVC profile vrhunske kvalitete, termoizolaciju d=10 cm, parketi i keramičke pločice I klase, sanitarne elemente u kupatilu renomiranih proizvođača, grijanje na najsavremeniji način pomoću, protuprovalna vrata nove generacije, unutrašnja vrata su drvena u bijeloj boji i sa standardnim okovima. Na svakom otvoru/prozoru su vanjske aluminijske žaluzine, što sve skupa čini ove stanove jedinstvenim u okruženju..

Parking mjesto je moguće kupiti dodatno, parking je predviđen uz objekat.

DOSTUPNE KVADRATURE STANOVA:

Stan S1 ( DVOSOBAN STAN )– površine 46,85 m2 – dostupan na I spratu;

Stan S2 ( TROSOBAN STAN )– površine 50,05 m2 – dostupan na I spratu;

Stan S3 ( DVOSOBAN STAN )– površine 45,10 m2 – dostupan na II spratu;

Stan S4 ( TROSOBAN STAN )– površine 62,75 m2 – dostupan na III spratu;

Stan S5 ( TROSOBAN STAN )– površine 62,36 m2 – dostupan na IV i V spratu;

OBJEKAT JE U IZGRADNJI I PLANIRANI ZAVRŠETAK OBJEKTA JE 08/2023!

 

CIJENA: NA UPIT.

LOKACIJA: Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (trolejbusa) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

Tržni centri; Apoteke; Banke; Benzinska pumpa; Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd..

  • ID: 19940
  • Objavljeno: 24/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 228

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.