+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, dvosoban, Istočno Sarajevo, Lukavica

113.729 KM

Dodaci

  • blindo vrata
  • Lift
  • lođa

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastični stanovi vrhunske kvalitete u stambenom objektu u izgradnji na lijepoj lokaciji u naselju Lukavica, Istočno Sarajevo!!

SADRŽAJ: Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stana površine 46,42 m2, u novom stambenom objektu sa liftom na jako lijepoj i sunčanoj lokaciji!

Stan se sastoji od dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom (22,88m2), spavaće sobe (10,99m2), kupatila (4,51m2), predsoblja (4,47m2), i lođe (3,57m2).

Stambeni objekat se nalazi na lokaciji u naselju Lukavica u Istočnom Sarajevu u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima, a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada je uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stanovi unutar objekta su vrhunski projektovani sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnih parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Objekat je spratnosti P + S7- stambeni prostori sa otvorenim pogledom svake stambene jedinice na kompletno okruženje objekta.

Svi stanovi su projektovani sa prostranim dnevnim boravcima u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćim sobama, kupatilima i lođama.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti: PVC profile vrhunske kvalitete, termoizolaciju d=10 cm, parketi i keramičke pločice I klase, sanitarne elemente u kupatilu renomiranih proizvođača, protuprovalna vrata nove generacije, unutrašnja vrata su drvena sa standardnim okovima.

Parking mjesto je moguće kupiti dodatno (površine: 12m2 do 18m2), parking je predviđen i uz objekat.

 

Stan S1 ( DVOSOBAN STAN )– površine 46,42m2 – dostupan na I-VI spratu;

OBJEKAT JE U IZGRADNJI I PLANIRANI ZAVRŠETAK OBJEKTA JE 08/2025!

CIJENA: NA UPIT.

LOKACIJA: Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (trolejbusa) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

Tržni centri; Apoteke; Banke; Benzinska pumpa; Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd..

  • ID: 19900
  • Objavljeno: 22/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/12/2023
  • Prikazi: 473

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.