+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Bulevar

235.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • Lift

Detalji

Prodaje se dvosoban stan u Sarajevu u stambeno-poslovnom objektu „Bulevar“ na lijepoj lokaciji u ul. Džemala Bijedića!!

OPIS NEKRETNINE:

U sklopu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta „Bulevar“, predstavljamo Vam stambenu jedinicu koja je urađena po najsavremenijim građevinskim standardima i naš temelj za povjerenje i zadovoljstvo cijenjenih kupaca.

Stan se nalazi na sedmom spratu istočne orijentacije, površine 51,40 m2 sastoji se od ulaznog hola, dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona.

Stan je izuzetno komforan, zadovoljit će potrebe svih potencijalnih klijenata.

Stanove karakteriše izuzetno visok kvalitet gradnje i opremljenosti. Stan se prodaje namještan kao na slikama.

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); vanjska PVC stolarija; unutrašnja drvena stolarija; podni dijelovi su parket i keramika; ulazna vrata su blindirana; interfon; lift; klima..

CIJENA: 235.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na sedmom spratu stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Amko”, „Caffe Time“, „Elements“, nekoliko samoposluga, restorana, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

  • ID: 18118
  • Objavljeno: 17/06/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 668

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.