+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, dvije etaže, Sarajevo, Ilidža

750.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • dvorište

Detalji

Prodaju se dva fantastična stana (na dvije etaže) ukupne površine 414m2 u objektu novije gradnje bez lifta sa posebnim ulazom u naselju Ilidža u ul. Butmirska cesta.

OPIS NEKRETNINE:

Prodaju se dva fantastična stana (na dvije etaže) ukupne površine 414m2 u objektu novije gradnje bez lifta sa posebnim ulazom u naselju Ilidža u ul. Butmirska cesta. Objekat je spratnosti P + 2Sp+Pot. Stanovi se nalaze na drugom spratu i potkrovlju i orijentisani su na sve četiri strane.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan na drugom spratu se sastoji od dnevnog boravka u open space komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, četiri spavaće sobe, kupatila, ostave i dva balkona. Uknjižena površina stana je 169 m2, a stvarna površina je 207 m2 bez balkona.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Vanjska PVC stolarija; Vanjske aluminijske žaluzine; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su parket i keramika..

Stan u protkrovlju je u Roh bau stanju što ostavlja mogućnost novom vlasniku da je adaptira u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama. Stan ima potrebne priključke struje, vode i plina. Površina stana je 207 m2. Stan ima urbanističku i građevinsku dozvolu koje je potrebno obnoviti.

Ova dva stana imaju svoj vlastiti ulaz i povezani su unutrašnjim stubištem.

Budućim kupcima pripada dvorišni dio koji se nalazi ispred objekta.

Kao još jednu pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 2 minute od centra Ilidže i svih zbivanja.

LOKACIJA: Objekat se nalazi u blizini saobraćajnice u naselju Ilidža, ul. Butmirska cesta.

Nekretnina se nalazi na drugom spratu i potkrovlju u ulici Butmirska cesta, u stambenoj zgradi novije gradnje, na Ilidži, do Termalne rivijere. Lokacija obiluje zelenim površinama, parkovima, te velikim brojem pješačkih zona i aleja idealnih za opuštenu šetnju ili aktivnu rekreaciju. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 300m nalaze se mnogi poslovno-prodajni objekti, Grand centar Merkator, veliki broj uslužnih objekata sa ljetnim baštama, supermarketi, banke, Dom zdravlja, Općina Ilidža, dvije osnovne škole, Gimnazija, dva Univerziteta, hotelski kompleksi te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim i komfornim za život.

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veliki zajednički parking prostor.

 

CIJENA: 750.000,00 KM.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 17855
  • Objavljeno: 08/06/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/12/2023
  • Prikazi: 206

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.