+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Stup

400 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • Lift

Detalji

Izdaje se dvosoban stan površine 45 m2, u zgradi novije gradnje na sedmom spratu stambenog objekta koji posjeduje lift, u naselju Stup, ul. Stupska.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se dvosoban stan površine 45 m2, u zgradi novije gradnje na sedmom spratu stambenog objekta koji posjeduje lift, u naselju Stup, ul. Stupska.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, hodnika, kupatila i balkona.

Stan je jednostrano orijentisan zapadne orijentacije.

Stan se izdaje nenamješten, samo sa ugradbenom kuhinjom.

STANDARD: Centralno grijanje (plinsko etažno); Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; podni dijelovi su parket bambus i keramika; Ulazna vrata su blindirana; Interfon…

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na sedmom spratu od osmam spratova stambene zgrade u ulici Stupska, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, „Time Caffee“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini stana, unutar cijelokupnog naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

CIJENA: 400 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18977
  • Objavljeno: 16/08/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/12/2023
  • Prikazi: 313

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.