+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Ilidža, Grand Centar

750 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • klima
  • Lift
  • namješten
  • parking

Detalji

Izdaje se fantastičan i namješten dvosoban stan u Sarajevu, površine 58m2 u stambeno-poslovnom objektu „Grand Centar“ Ilidža na lijepoj lokaciji, u ul.Butmirska cesta!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se potpuno namješten dvosoban stan površine 58m2, na drugom spratu u zgradi sa liftom novije gradnje na Ilidži, pored Termalne rivijere.

Zajednički pristup cijelom objektu je u nivou prizemlja, sa sjeverozapadne strane gdje je smješten veliki ulazni hol sa vjetrobranom, liftovima i stepeništem, a iznad trgovinsko-poslovnog centra je pripadajući krovni parking kapaciteta 134 vozila. Stambena zgrada ima svoj unutrašnji otvoreni atrij koji je povezan sa svim haustorima. S obzirom da svaki stan u zgradi posjeduje individualne mjerače potrošnje režijski troškovi su znatno manji u poređenju sa zgradama starije gradnje.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 2 minute od centra Ilidže i svih zbivanja.

Vrlo bitno je napomenuti da stanu pripada i zasebno parking mjesto na krovnom parkingu.

STANDARD: Centralno grijanje riješeno na dva načina: 1) putem termalne vode i 2) kotlovnica na krovu zgrade koja potrošnjom gasa snabdijeva čitav objekt toplotnom energijom, sa zasebnim mjeračima utroška toplotne energije za svaku stambenu jedinicu; Prvoklasna vanjska i unutrašnja drvena, bijela stolarija; Kvalitetni laminirani parket u sobama; Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju, ostavi i balkonu; Video interfon; Automatski osigurači; Kablovska TV; Mjerač utroška vode; Blindo vrata; Lift; Klima uređaj; Parking mjesto.

CIJENA: 750 KM / MJESEČNO PLUS REŽIJSKI TROŠKOVI.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

LOKACIJA: Stan se nalazi na drugom spratu u ulici Butmirska cesta, u stambenoj zgradi novije gradnje, na Ilidži, do Termalne rivijere. Lokacija obiluje zelenim površinama, parkovima, te velikim brojem pješačkih zona i aleja idealnih za opuštenu šetnju ili aktivnu rekreaciju. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 300m nalaze se mnogi poslovno-prodajni objekti, Grand centar Merkator, veliki broj uslužnih objekata sa ljetnim baštama, supermarketi, banke, Dom zdravlja, Općina Ilidža, dvije osnovne škole, Gimnazija, dva Univerziteta, hotelski kompleksi te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim i komfornim za život.

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veliki zajednički parking prostor.

  • ID: 24414
  • Objavljeno: 06/06/2024
  • Posljednje ažuriranje: 06/06/2024
  • Prikazi: 49

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.