+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvosoban stan / Stup / 49,33 m2 / BALKON

168.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • blindo vrata
  • interfon
  • klima
  • Lift

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje dvosoban stan površine 49,33 m2, u Sarajevu, naselje Stup – Tibra II.

SADRŽAJ: Prodaje se fantastičan dvosoban stan površine 49,33 m2, u zgradi novije gradnje na desetom spratu stambenog objekta „Tibra“, koji posjeduje dva lifta, u naselju Stup, ul. Stupska.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, hodnika, kupatila, ostave i balkona.

Stan je jednostrano orijentisan istočne orijentacije.

Stan se prodaje polunamješten, samo sa ugradbenim elementima.

 

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); vanjska PVC stolarija; unutrašnja drvena stolarija; podni dijelovi su parket i keramika; ulazna vrata su blindirana; interfon, klima uređaj..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na desetom spratu stambene zgrade u ulici Stupska, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, „Time Caffee“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini stana, unutar cijelokupnog naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

CIJENA: 168.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 17664
  • Objavljeno: 18/05/2023
  • Posljednje ažuriranje: 18/05/2023
  • Prikazi: 153

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.