+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Četverosoban stan / Ilidža / 125,92m2 / NOVOGRADNJA / Ilidža SKY

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • Lift
  • lođa

Detalji

Prodaje se četverosoban stan površine 125,92m² (B5) u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu Ilidža SKY u naselju Lužani, općina Ilidža.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan je pozicioniran na prvom spratu (Lamela B) i čine ga otvoreni dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, ulazni hodnik, degažman, dva kupatila, toalet i lođa.

Vanjska stolarija je šestokomorna aluminijska ”Schüco” (99% otpornost na zvuk) sa troslojnim staklom, unutrašnja je drvena. Na podu u dnevnom boravku i spavaćim sobama postavljen je kvalitetan hrastov parket, dok su kupatila, toalet, kuhinja i predsoblje obloženi keramičkim pločicama I klase.

Stan se zagrijava putem toplotne pumpe Ecodan, Japanskog proizvođača ”Mitsubishi electric” te posjeduje inverter klima uređaj marke ”Gree”.

Objekat Ilidža SKY izgrađen je u savremenom arhitektonskom stilu uz korištenje kvalitetnih građevinskih materijala, te posjeduje recepciju sa osobljem, dva lifta proizvođača ”KONE”, video nadzor, alarmni sistem, i slično.

U prizemlju zgrade je planiran Restoran, caffe bar i market, dok je na krovu zgrade, odakle se pruža prelijep pogled prema gradu i okolnim planinama, planiran Caffe restoran sa terasom od 180m².

Kao još jednu pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 2 minute od centra Ilidže i svih zbivanja.

 

DOSTUPNI STANOVI:

I sprat B5 – 125,92m² – 4.100 KM /m²

I sprat A4 – 131,91m² – 4.100 KM /m²

Osim navedenog stana u našoj ponudi u objektu bjektu Ilidža SKY su dostupni i drugi stanovi u pozicionirani u Lamelama A i B.

Svi stanovi su etažirani, uknjiženi 1/1 te odmah useljivi.

LOKACIJA: Stambeni objekat Ilidža Sky se nalazi u blizini saobraćajnice u naselju Ilidža, ul. Samira Ćatovića Kobre, okružen mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, uz samu rijeku Željeznicu.  Naselje Lužani je mirno i sigurno naselje, idealno za porodično stanovanje. Odlična infrastruktura, povezanost sa glavnom ​saobraćajnicom kao i mnogobrojni tržni centri, škole, vrtići, parkovi, šetnice, te zdravstvene ustanove u neposrednoj blizini su samo neki od razloga zašto je Ilidža jedna od najatraktivnijih lokacija za porodično stanovanje u Sarajevu.​

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veliki zajednički parking prostor.

CIJENA: NA UPIT.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 17879
  • Objavljeno: 08/06/2023
  • Posljednje ažuriranje: 08/06/2023
  • Prikazi: 227

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.