+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hadžići

450 KM /mjesečno

Detalji

Fantastičan dvosoban stan površine 50m2 u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u Hadžićima, ul.Zlatnih ljiljana!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan dvosoban nenamješten stan površine 50 m2, pozicioniran na prvom spratu stambeno-poslovnog objekta sa liftom, u samom centru Hadžića, ul. Zlatnih ljiljana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i zatvorenog balkona.

Stan je orijentisan jednostrano i to južne orijentacije, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

U cijeni najma stana dobijate parking mjesto koja se nalazi uz stambeni objekat.

STANDARD: Grijanje je centralno podno na termo blok; Inverter klima uređaj; Vanjska PVC stolarija; Aluminijske vanjske roletne; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su laminat i keramika; Objekat posjeduje video nadzor..

LOKACIJA: Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Zlatnih ljiljana, u naselju Hadžići, Opština Hadžići. U neposrednoj blizini zgrade je smještena Osnovna škola, autobusna stanica, trgovine, kao i drugi objekti koji ovu lokaciju čine pogodnom za porodični način života.

CIJENA: 450 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18775
  • Objavljeno: 18/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 242

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.