+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Četverosoban stan / Centar / 92 m2 (110 m2) RENOVIRAN

350.000 KM
2.500 KM /mjesečno

Detalji

Sadržaj:

Prodaje/izdaje se moderan četverosoban stan kompletno renoviran, površine 92 m2 (stvarna površina 110 m2), u najužem centru Sarajeva. Stambeni objekat u kojem se nalazi nekretnina se nalazi u ulici Alekse Šantića u blizini Druge gimnazije.

Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade, koja ne posjeduje lift.

Stan je potpuno renoviran, rađena je nova vanjska i unutrašnja stolarija, blindo vrata „Schuco“, vodo i elektro instalacije, podovi i kupatilo.

Stan je pretvoren u četverosoban i sastoji se od dnevnog boravka u spoju sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, predsoblja i kupatila.

U stanu je postavljena vanjska PVC stolarija „Saplast“, sa vanjskim žaluzinama, osim u dnevnom boravku gdje su postavljene unutrašnje rolo roletne.

Grijanje je plinsko etažno sa aluminiskim radijatorima.

Podni dijelovi su parket do bambusa u spavaćim sobama i laminat u dnevnom boravku, a keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i predsoblju.

Stan posjeduje alarm, interfon i klima uređaj.

Stan je dvostrano orijentisan, orijentacije sjevero-istok.

U sklopu najma stana zakupac dobija garažno mjesto u blizini stana.

Lokacija:

Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Alekse Šantića, Opština Centar. Obzirom na izvrsnu lokaciju ima pogled na zajedničko dvorište. Nekretnina se nalazi u mirnom okruženju, a u neposrednoj blizini parka, Druge gimnazije, mnogih obrazovnih ustanova, kulturnih i državnih institucija, trgovina, tržnog centra BBI i drugog sadržaja što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji.

CIJENA: 350.000 KM.

CIJENA NAJMA: 2.500 KM + režijski troškovi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12502
  • Objavljeno: 26/10/2021
  • Posljednje ažuriranje: 07/11/2022
  • Prikazi: 355

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.