+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Trosoban nov stan, Bjelave, 75 m2

Dodaci

  • balkon
  • kuhinja
  • parking
  • tuš kabina

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se nov trosoban djelomično namješten stan površine 75 m2, u zgradi izgrađenoj 2020. godine. Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambene zgrade koja ne posjeduje lift. 

Stan se sastoji od dnevnog boravka koji ima otvorenu komunikaciju sa kuhinjom i trepezarijom, kupatila, dvije spavaće sobe, predsoblja i balkona.

U stanu je postavljena vanjska PVC stolarija, a sa vanjske strane su postavljene PVC roletne, unutrašnja stolarija je drvena. Podni dijelovi su keramičke pločice.

U stanu su postavljena blindirana vrata i kompletna kuhinja sa elementima. 

Grijanje je plinsko etažno, a postavljeno je podno grijanje.

Stan posjeduje posebna mjerila za potrošnju vode, električne energije i plina.

U kupatilu se nalazi tuš kabina, kupaoni elementi, sanitarija i električni protočni bojler.

Stan je dvostrano orijentisan, orijentacije jugoistok sjeverozapad što ga čini svijetlim  tokom sunčanih dana.


Lokacija:

Stan se nalazi na 3. spratu, stambene zgrade u ulici Bardakčije, Općina Centar.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se razni poslovno-prodajni objekti, supermarketi, pekare, restorani i drugi uslužni objekti, a u radijusu od cca. 400m nalazi se osnovna škola Alija Nametak, bolnica Hrastovi, religijski objekti, studentski dom Bjelave, te mnoge viskokoškolske ustanove i fakulteti, a sam centar grada je udaljen pet minuta. Pored zgrade se nalazi parking prostor.


CIJENA: 700 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 8046
  • Objavljeno: 26/06/2020
  • Posljednje ažuriranje: 21/09/2020
  • Prikazi: 859

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.