+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Stan / Marijin Dvor / 51 m2 / NAMJEŠTEN / GARAŽA

650 KM /mjesečno

Dodaci

  • garaža

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje kompletno namješten stan površine 51 m2, u Sarajevu, naselje Marijin Dvor.

Izdaje se fantastičan namješten stan površine 51 m2, u zgradi austrougarske gradnje na visokom prizemlju u samom centru Sarajeva na Marijin Dvoru sa garažom.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, hodnika, kupatila, toaleta, ostave i sobe u suterenskom dijelu.

Zagrijavanje stana je plinsko etažno, a postavljeni su gusani radijatori. Vanjska stolarija je PVC sa vanjskim aluminijskim žaluzinama, a unutrašnja stolarija je drvena. Podni dijelovi su parket i keramičke pločice.

Stan posjeduje vanjsku garažu površine 15 m2.

Stan je samom svojom pozicijom, konstrukcijom i kvadraturom pogodan za sve namjene kancelarijskog prostora.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na viskom prizemlju stambenog objekta u ulici Dolina, Opština Centar.
Lokacija na kojoj se nekretnina nalazi je jedna od najatraktivnijih u gradu Sarajevu, uzevši u obzir dostupnost mnogih relevantnih sadržaja neophodnih u poslovnom, obrazovno-odgojnom, kulturnom, rekreativnom i drugim aspektima svakodnevnog života. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare, Policijska stanica, UNITIC, bolnica „Abdulah Nakaš“, Alta centar, SCC i Zgrada institucija samo su neki od objekata koji uveliko olakšavaju boravak i svakodnevnicu u ovom dijelu grada.

CIJENA: 650 KM + režijski troškovi.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 15292
  • Objavljeno: 17/08/2022
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 304

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.