+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

395.000 KM

Dodaci

  • blindo vrata
  • garaža

Detalji

Fantastičan, renoviran i namješten stan površine 70m2 u stambenom objektu na lijepoj lokaciji u centru Sarajeva, ul. Sutjeska!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se fantastičan, renoviran i namješten trosoban stan površine 70m2, pozicioniran na drugom spratu stambene zgrade bez lifta u centru Sarajeva, ul. Sutjeska.

Stan se sastoji od tri prostorije, kuhinje, kupatila i hodnika.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan je izuzetno komforan, zadovoljit će potrebe svih potencijalnih klijenata. Stan je pogodan kako za život tako i za izdavanje na dnevnoj bazi.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje (gradsko); Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Blindirana ulazna vrata; Podni dijelovi su parket i keramika; Interfon; Klima uređaji..

 

CIJENA: 395.000 KM.

U CIJENI STANA ULAZI I GARAŽA KOJA SE NALAZI U SKLOPU OBJEKTA.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Sutjeska, Opština Centar. Zahvaljujući vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini nekretnine nalaze se brojne državne institucije kao i veliki broj ambasada i stranih predstavništava, obrazovnih i kulturnih ustanova. Na udaljenosti od nekoliko minuta hoda nalaze se BBI centar, McDonalds, trgovine, kafići i restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja, apoteka, pijaca, kao i sjedišta mnogih firmi i institucija koji ovu lokaciju čini izrazito velikim poslovnim potencijalom.

  • ID: 18504
  • Objavljeno: 10/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 245

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.