+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Skenderija

520.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • drvena stolarija
  • parketi
  • peći na čvrsto gorivo
  • plinsko etažno grijanje
  • voda (kalorimetar)

Detalji

Prodaje se četverosoban stan u Sarajevu, površine 130m2 u stambenom objektu austrougarske gradnje, naselje Skenderija, ul.Vrazova.

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se četverosoban polunamješten stan u Sarajevu, uknjižene površine 130 m2 na trećem spratu stambene zgrade austrougarske gradnje bez lifta, u naselju Skenderija, ul.Vrazova.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, ostave, hodnika i balkona.

Kao glavna prednost nekretnine je neposredna blizina pratećeg sadržaja neophodnog za miran i ugodan život.

Stan se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji i budućim korisnicima pruža mogućnost korištenja u poslovne namjene, te kratkoročnog ili dugoročnog iznajmljivanja.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Dvije peći na čvrsto gorivo iz austrougarskog perioda; Vanjska i unutrašnja drvena izvorna stolarija; Parket u sobama; Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku; Rešetke na ulaznim vratima..

CIJENA: 520.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Vrazova, naselje Skenderija. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 400m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, UNITIC, Alta, ARIA, Importanne), Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije.

U neposrednoj blizini se nalazi i Vilsonovo šetalište, koje korisnicima nekretnine pruža mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taksi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

Video

  • ID: 22129
  • Objavljeno: 16/02/2024
  • Posljednje ažuriranje: 19/03/2024
  • Prikazi: 101

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.