+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Stan, četverosoban, Centar, Sarajevo

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Prodaje se četverosoban stan površine 97m2 u stambenom objektu starogradnje na lijepoj lokaciji u samom centru Sarajeva, ul. Hasana Kikića!!

 OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se četverosoban stan površine 97m2, pozicioniran na prvom spratu stambene zgrade bez lifta u samom centru Sarajeva, ul. Hasana Kikića.

Stan se sastoji od četiri prostorije, kuhinje, kupatila, toaleta i hodnika.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan je izuzetno komforan, zadovoljit će potrebe svih potencijalnih klijenata. Stan se nalazi u izvornom stanju što ostavlja mogućnost novom vlasniku da ga adaptira u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

Stan je dvostrano orijentisan i to istočne i zapadne orijentacije.

STANDARD: Mogućnost priključenja plinskog grijanja; Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Drvena ulazna vrata; Podni dijelovi su parket i keramika..

 

CIJENA: NA UPIT.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Hasana Kikića, Opština Centar. Zahvaljujući vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini nekretnine nalaze se brojne državne institucije kao i veliki broj ambasada i stranih predstavništava, obrazovnih i kulturnih ustanova. Na udaljenosti od nekoliko minuta hoda nalaze se BBI centar, zgrada Predsjedništva BiH, trgovine, kafići i restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja, apoteka, kao i sjedišta mnogih firmi i institucija koji ovu lokaciju čini izrazito velikim poslovnim potencijalom.

  • ID: 20436
  • Objavljeno: 17/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 19/05/2024
  • Prikazi: 401

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.