+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Novogradnja / Stan / Sarajevo / Centar

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

NOVOGRADNJA na lijepoj lokaciji u naselju Breka! Fantastični stanovi vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu u izgradnji!

SADRŽAJ: Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno-poslovnom objektu u izgradnji na jako lijepoj i sunčanoj lokaciji!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na lokaciji u naselju Breka u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima, a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada je uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Objekat je projektovan u savremenom duhu, te je ideja investitora da objekat svojom formom i primjenjenim materijalima na logičan način ispuni predmetni neizgrađeni prostor te ostavi duh i pečat vremena u kojem je nastao.

Stanovi unutar objekta su vrhunski projektovani sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnim parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti modernu smart tehnologiju, električni lift Schindler 3000, toplotne pumpe Vaillant tip aro THERM plus VWLA, prvoklasni hrastov parket, podne protuklizne Gress keramičke pločice, sanitarija Hansgrohe, unutrašnja stolarija Veneer – furnir hrast H zajedno sa štekama tipa “Gehrung”, kupatila opremljena vrhunskom keramikom velikog formata Baldocer, fasadna bravarija od aluminijskih profila, profil Feal Termo 85, boja antracit siva, ostakljenje svih pozicija izvodi se troslojnim termopan staklom, vanjske roletne na elektro pogon. Blindirana protivprovalna i protivpožarna vrata i video interfon.

Ulaznih vrata opremljena su sigurnosnom bravom sa višestrukim zaključavanjem i automatom za samozatvaranje sa kočnicom. U polju elektroinstalacija izabrana je vrhunska kompanija Klaus Lehmann.

Objekat će biti spratnosti P+S+S1+S2 sa ukupno 8 stanova na tri etaže, osim etaže prizemlja gdje je projektovan poslovni prostor.

DOSTUPNE KVADRATURE STANOVA:

Stan S1 ( DVOSOBAN STAN )– površine 61,75 m2

Stan S2 ( DVOSOBAN STAN )– površine 64 m2

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u sklopu objekta (6PM + 1PM).

Izgradnja objekta je završnoj fazi i završetak radova se očekuje početkom 2023. godine!

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na prizemlju novoizgrađenog stambeno poslovnog objekta „Nova Breka“, u ulici Himze Polovine, naselje Breka, Opština Centar.
U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se osnovna i srednja škola, kao i veći broj visokoškolskih ustanova. Supermarketi, pijaca Ciglane, sportsko-rekreacioni centri Koševo i Zetra, Pionirska dolina, bolnica Koševo kao i brojni drugi objekti uveliko olakšavaju svakodnevni boravak u ovom naselju.

CIJENA: NA UPIT.

NA NEKRETNINU SE NE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

Video

  • ID: 12593
  • Objavljeno: 05/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 06/02/2023
  • Prikazi: 1082

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.