+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Novi trosobni stanovi, Bjelave, 47 m2

Dodaci

  • el. peč
  • el.bojler
  • interfon
  • kuhinja
  • mašina za suđe
  • parking

Detalji

Sadržaj:

Izdaju se novi trosobni djelomično namješteni stanovi površine 47 m2, u zgradi izgrađenoj 2020. godine. Nekretnine se nalaze na 1. i 2. spratu stambene zgrade koja ne posjeduje lift. 

Stanovi se sastoje od dnevnog boravka koji ima otvorenu komunikaciju sa kuhinjom i trepezarijom, kupatila, dvije spavaće sobe i predsoblja.

U stanovima je postavljena vanjska PVC stolarija, a sa vanjske strane su postavljene PVC roletne, unutrašnja stolarija je drvena. Podni dijelovi su keramičke pločice.

U stanovima su postavljena blindirana vrata i kompletna kuhinja sa elementima. 

Grijanje je plinsko etažno, a postavljeno je podno grijanje.

Stanovi posjeduje posebna mjerila za potrošnju vode, električne energije i plina.

U kupatilu se nalazi tuš kabina, kupaoni elementi, sanitarija i električni protočni bojler.

Stanovi su jednostrano orijentisani, orijentacije jugoistok sjeverozapad što ih čini svijetlim tokom sunčanih dana.


Lokacija:

Stanovi se nalazi na 1. i 2. spratu stambene zgrade u ulici Bardakčije, Općina Centar.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se razni poslovno-prodajni objekti, supermarketi, pekare, restorani i drugi uslužni objekti, a u radijusu od cca. 400m nalazi se osnovna škola Alija Nametak, bolnica Hrastovi, religijski objekti, studentski dom Bjelave, te mnoge viskokoškolske ustanove i fakulteti, a sam centar grada je udaljen pet minuta. Pored zgrade se nalazi parking prostor.


CIJENA: 450 KM / mjesečno + režije.

Stanovi se izdaju izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 8153
  • Objavljeno: 11/07/2020
  • Posljednje ažuriranje: 22/10/2020
  • Prikazi: 597

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.