+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Stan, Sarajevo, Mejtaš

580 KM /mjesečno

Dodaci

  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift
  • namješten

Detalji

Izdaje se namještena garsonjera u Sarajevu, površine 27m2, naselje Mejtaš, ul.Nikole Kašikovića.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se renovirana i namještena garsonjera površine 27m2, u stambenom objektu starogradnje u naselju Mejtaš, ul.Nikole Kašikovića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i predsoblja.

Zahvaljujući svojoj primarnoj zapadnoj orijentaciji stan je izuzetno svijetao i prozračan.

STANDARD: Centralno grijanje (gradsko), Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su keramika; Interfon; Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa dva lifta. Pozicionirana je u neboderu koji se nalazi na nekoliko minuta udaljenosti od Katedrale, a samim tim i od užeg centra grada. Ulica Ferhadija, Baščaršija, trg kod Ekonomskog fakulteta, samo su neke od lokacija koje su dostupne u krugu od nekoliko minuta hoda. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare, apoteke, kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšava život svakodnevnice i čini ga lakšim.
Na udaljenosti nekoliko stotina metara, smještena je i zgrada Predsjedništva, BBI centar, Titova ulica, sjedišta brojnih banaka i kompanija. Veliki broj visokoobrazovnih institucija, srednjih i osnovnih škola također se nalazi u neposrednoj blizini predmetne nekretnine. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi iza Katedrale, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 580 KM / mjesečno plus režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 21861
  • Objavljeno: 01/02/2024
  • Posljednje ažuriranje: 16/02/2024
  • Prikazi: 89

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.