+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 B, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Garsonjera / Mejtaš / 24 m2 / NAMJEŠTENA

108.000 KM

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaju namještenu garsonjeru površine 24 m2, u naselju Mejtaš, ul. Envera Čolakovića.

SADRŽAJ: Prodaje se namještena garsonjera smještena u suterenu manjeg stambenog objekta, površine 24 m2, u naselju Mejtaš, ul. Envera Čolakovića.

Garsonjera se sastoji od jedne prostorije, kuhinje, kupatila i hodnika.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Stan je orijentisan jednostrano i to sjeverne orijentacije. Ima izlaz na zajedničko dvorište i pripadajuću podrumsku prostoriju.

STANDARD: Grijanje na el. energiju (konvektori), vanjska PVC stolarija sa unutrašnjim roletnama na svim otvorima, unutrašnja drvena stolarija, laminat i keramika na podnim dijelovima..

LOKACIJA: Stan se nalazi u suterenu manje stambene zgrade, u ulici Envera Čolakovića u naselju Mejtaš, Općina Centar.

Stan je pozicioniran u neposrednoj blizini raskrsnice ulice Čekaluša i Gabelina, te se nalazi na nekoliko minuta udaljenosti od tržnog centra BBI, a samim time i užeg centra grada. Ulica Ferhadija, Baščaršija, Vječna vatra, samo su neke od lokacija i znamenitosti koje su dostupne u krugu od nekoliko minuta hoda. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekara, apoteka, banka, osnovna škola „Musa Ćazim Čatić“, srednja Medicinska škola, Katolički školski centar, ambulanta, kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšavaju svakodnevni život i čine ga lakšim.

Stanice javnog gradskog prevoza su svega nekoliko minuta hoda od nekretnine, što omugućava odličnu povezanost sa ostalim dijelovima grada.

 

CIJENA: 108.000 KM.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16435
  • Objavljeno: 17/01/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/01/2023
  • Prikazi: 29

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.