+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvosoban stan / Stup – Tibra I / 44 m2 /NAMJEŠTEN

Detalji

Sadržaj:

Prodaje se dvosoban kompletno namješten stan površine 44 m2,plus balkon 4 m2, u zgradi novije gradnje sa liftom. Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade sa liftom, od ukupno 13 spratova.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Stan se sastoji od dnevnog boravka koji je u otvorenoj komunikaciji sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, i balkona.

U stanu je postavljena vanjska PVC stolarija, aluminijske žaluzine u unutrašnjosti, a unutrašnja stolarija je drvena.

Podni dijelovi su kvalitetan parket hrast i to u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji, keramičke pločice su u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu.

U stanu su postavljena blindirana vrata i klima uređaj.

Kuhinja je opremljena sa elementima, pečnicom, pločom za kuhanje i napom.

U spavaćoj sobi se nalazi krevet po mjeri širine 220cm i plakat.

U hodniku je postavljen ugradbeni plakar.

Grijanje je centralno putem vlastite kotlovnice “Euroterm”, a instalirani su lamelni radijatori „Lipovica“ sa samoregulirajućim ventilima. U kupatilima su postavljeni električni protočni bojleri.

Stan je dvostrano orijentisan, orijentacije sjever i istok, što ga čini sunčanim i svijetlim tokom sunčanih dana.

Stan se prodaje kompletno namješten, osim stola u dnevnom boravku i mašine za veš.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Stup- Nedžarići, u ulici dr.Silve Rizvanbegović, općina Ilidža.

Stambena zgrada se nalazi neposredno uz tramvajsku liniju, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, u blizini se nalazi supermarket Bingo, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, pijaca, banke, itd.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking kao i garažna mjesta koja je moguće kupiti ili unajmiti.


CIJENA: 118.000 KM.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 9961
  • Objavljeno: 10/02/2022
  • Posljednje ažuriranje: 03/05/2022
  • Prikazi: 1128

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.