+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Četverosoban stan u novogradnji, Marijin Dvor, 101 m2

Detalji

Sadržaj:

Prodaje se četverosoban stan površine 101 m2, u sklopu stambenog objekta u novogradnji sa tri sprata i tri stambene jedinice.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trepezarijom, tri spavaće sobe, predsoblja, dva kupatila, ostave i lođe.

Posjeduje video interfon, protuprovalna i protupožarna vrata, opremljen telefonskim, kablovskim, interfonskim instalacijama, digitalni termostat.

Dvostrano je orijentisan i to orijentacije jugo-istok, sjevero-zapad što ga čini svijetlim i sunčanim tokom sunčanih dana.

Vanjska stolarija je PVC “Kommerling MD 88” sa troslojnim staklom i vanjskim roletnama na elektro motor, a unutrašnja stolarija je drvena.

Grijanje, klimatizacija i sanitarna voda putem sistema toplotnih pumpi, najsavreminiji način zagrijavanja i hlađenja na našem tržištu, tip „Panasonic Aquarea all in one, high perfomance T CAP“.

Na stambenom objektu je urađena vanjska termička izolacija sa grafitnim EPS stiroporom debljine 10cm. Pregradni zidovi u stubištu čine blokovi debljine 20cm obloženi sa termoakustičnom tvrdo presovanom mineralnom vunom 5-10cm. Vanjski zidovi su od termo blok debljine 20 cm, a pregradni zidovi termo blok debljine 12 cm.

Podni dijelovi su visokokvalitetni parket (I klase)  i to u dnevnom boravku, trepezariji, predsoblju i spavaćim sobama, te keramičke pločice u kuhinji, kupatilima i lođi.

Keramičke pločice (I klase) na podovima i zidovima u kupatilu, kuhinji i predsoblju Italijanskog proizvođača. Sanitarije u kupatilima od renomiranih proizvođača “Villeroy&Boch”, “Remer” i “TECE”;

Stan posjeduje zasebno brojilo za vodu.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade od ukupno tri spratova u ulici Tepebašina, naselje Marijin Dvor.

Od značajnijih institucija u neposrednoj blizini nalazi se: zgrada vlade Kantona Sarajevo, opština Centar, Osnovna škola, Dječiji vrtić, srednja škola Gimnazija Obala, Dom zdravlja Centar (ulica Vrazova), KJP Centar Skenderija, Dom mladih – Centar, šopig centri Skenderija, SCC i Alta, Raiffeisen banka, Vilsonovo šetalište cca 5 minuta hoda, zajednički parking za stanare, javni gradski saobraćaj i dr.


Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim prevozom sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliža tramvajska stanica udaljena samo 300 m od zgrade.


CIJENA: 363.600 KM.

Postoji mogućnost kupovine podzemnog garažnog mjesta po cijeni od 25.000 KM.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 8703
  • Objavljeno: 13/09/2020
  • Posljednje ažuriranje: 06/07/2021
  • Prikazi: 2972

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.