+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Jednoiposoban stan / 37 m2 / Istočno Sarajevo / NOVOGRADNJA

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • blindo vrata
  • interfon
  • Lift
  • lođa

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastičan stan, 37 m2 u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Lukavica – Istočno Sarajevo, Dečanska!!

Sadržaj:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaj stana u novom stambeno – poslovnom objektu sa liftom na jako lijepoj i sunčanoj lokaciji!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na lokaciji u naselju Lukavica u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanu, a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada je uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Stanovi unutar objekta su vrhunski projektovani sa dovoljno velikim prostorijama idealnim za boravak višečlanih porodica kao i mladih bračnih parova, te odličnom dnevnom insolacijom koja će boravak u stanovima učiniti ugodnim i prijatnim tokom cijelog dana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti: PVC profile vrhunske kvalitete sa aluminijskim žaluzinama na svim otvorima, termoizolaciju d=10 cm, parketi i keramičke pločice I klase, sanitarne elemente u kupatilu renomiranih proizvođača, grijanje i hlađenje na najsavremeniji način pomoću termo bloka, protuprovalna vrata nove generacije, čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

Objekat je spratnosti (P) poslovni prostori + (S6) stambeni prostori sa otvorenim pogledom svake stambene jedinice na kompletno okruženje objekta.

Stan je projektovan sa dnevnim boravkom u otvorenoj komunikaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i lođom.

Zagrijavanje svih stambenih jedinica vršit će se na vrlo moderan i ekološki napredan sistem putem termo bloka. Regulacija, puštanje, zatvaranje grijanja i hlađenja se vrši putem centralnog digitalnog termostata.

U stanu su provedeni optički, koaksijalni i bakarni kablovi za postavke telefonije i interneta. U zajedničkim prostorijama su postavljena LED rasvijetna tijela.

LOKACIJA 

Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade u ulici Dečanska, Istočno Sarajevo.

U neposrednoj blizini zgrade je smještena Osnovna škola, autobusna stanica i trolejbuska okretaljka, trgovine, glavno dobrinjsko šetalište kao i drugi objekti koji ovu lokaciju čine pogodnom za porodični način života.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a u neposrednoj blizini objekta se nalazi vještačko jezero sa mnogim sadržajima u okruženju.

OBJEKAT SE ZAVRŠAVA U MAJU 2022 GODINE!

CIJENA: 

Video

  • ID: 13421
  • Objavljeno: 03/02/2022
  • Posljednje ažuriranje: 22/06/2022
  • Prikazi: 995

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.