+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Stambeno poslovni objekat / Ilijaš / 365 m2

950.000 KM

Dodaci

  • alarm
  • blindo vrata
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaju stambeno-poslovnog objekta na dvije etaže u ulici Ivana Franje Jukića, Opština Ilijaš.

Sadržaj:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stambeno-poslovnog objekta na dvije etaže, ukupne površine 365 m2 i zemljišnog dijela 600 m2 na jako lijepoj i frekventnoj lokaciji u Ilijašu.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat se sastoji od poslovnog dijela površine 175 m2 i stambenog dijela na drugoj etaži sa mogućnošću gradnje još jedne etaže. Druga etaža se sastoji od dva trosobna stana površina po 95 m2.

Poslovni prostor je pod dugogodišnjim zakupom.

U objektu je postavljena vanjska ALU stolarija, ulazna blindirana vrata, a unutrašnja stolarija je drvena.

Podni dijelovi su parket u svim sobama, a keramičke pločice su u kupatilu.

Grijanje i hlađenje je pomoću inverter klima uređaja koje su postavljene u svakoj prostoriji.

Objekat posjeduje alarmni sistem i video nadzor.


Lokacija:

Objekat se nalazi u ulici Ivana Franje Jukića, Opština Ilijaš. Pozicija u sunčanom dijelu naselja, čist vazduh, planska organizacija naselja, te kvalitetna saobraćajna komunikacija, pružaju sve uslove za ugodan život u mirnoj sredini. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se zgrada Opšine Ilijaš, dječija igrališta, supermarketi, ugostiteljski objekti. Pristup automobilom je omogućen do same zgrade.

CIJENA: 950.000 KM

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 15189
  • Objavljeno: 09/08/2022
  • Posljednje ažuriranje: 09/08/2022
  • Prikazi: 410

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.