+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Stambeni objekat / Marijin Dvor / Odobašina / 564 m2 / Dvorište

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Prodaje se stambeni objekat na 5 etaža, neto površine 564 m2, u naselju Marijin Dvor u ulici Odobašina sa dvorišnim dijelom.

Stambeni objekat se sastoji od 5 etaža (S + Vp + 2 + Pot), a etaže su povezane unutrašnjim stubištem.

Ukupna bruto površina objekta je 624 m2.

Lokacija:

Objekat se nalazi u ulici Odobašina, naselje Marijin Dvor, Općina Centar. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (BBI centar, Sarajevo City Center, Alta), hotel Holiday, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade te mnoge državne institucije.

U blizini se također nalaze i park Hastahana te Vilsonovo šetalište, koji korisnicima nekretnine pružaju mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taxi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

 

CIJENA: NA UPIT.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12550
  • Objavljeno: 29/10/2021
  • Posljednje ažuriranje: 29/10/2021
  • Prikazi: 851

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.