+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Kobilja glava

1.500 KM /mjesečno

Detalji

Izdaje se poslovni prostor otvorenog tipa u privatnom stambenom objektu novogradnje u Sarajevu u naselju Kobilja glava

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se poslovni prostor površine 260 m2 otvorenog tipa u privatnom stambenom objektu novogradnje sa parkingom/garažnim mjestom u naselju Kobilja glava, u istoimenoj ulici.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne otvorene prostorije i mokrog čvora (već postavljena keramika unutra), kao i odvojene kuhinje. Vodovodne i elektro instalacije su završene, dok je na podovima urađen estrih, te se dalji radovi mogu obaviti u zavisnosti od namjene i potrebe budućeg zakupca.

Obezbijeđen je i parking prostor u dvorištu, a postoji opcija zakupa garažnog mjesto u garaži koja se nalazi u stambenom objektu.

STANDARD: Centralno podno grijanje (toplotne pumpe), Vanjska PVC stolarija;; Ulazna vrata blindirana; Keramika u kupatilu; Video nadzor; Parking..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na prvom spratu privatne stambene zgrade u ulici Kobilja glava, Opština Vogošća.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se supermarket, autobuska stanica, pekara, apoteka, džamija, a svega desetak minuta vožnje je udaljen od centra grada.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

 

CIJENA: 1.500 KM / MJESEČNO + režijski troškovi.

Objekat se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 19790
  • Objavljeno: 18/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 09/12/2023
  • Prikazi: 185

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.