+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 1 prostorija, Visoko

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • namješten

Detalji

Izdaje se poslovni prostor površine 33m2 u poslovnom centru „Vizija“ na lijepoj lokaciji u Visokom!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se poslovni prostor na trećem spratu poslovnog centra „Vizija“ na lijepoj lokaciji u Visokom, ul.Alije Izetbegovića.

Poslovni prostor površine 33m2 se sastoji od jedne otvorene prostorije. Izdaje se namješten i pogodan je za kancelarije.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Poslovni objekat nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u samom centru Visokog, u ulici Alije Izetbegovića, nalazi se u centru svih dešavanja.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u Poslovnom centru „Vizija“ u centru Visokog. Ova lokacija je izuzetno atraktivna zbog neposredne blizine svih bitnih sadržaja kao što su: supermarketi”, Apoteke, Banke, Pošta, mnogobrojni ugostiteljski objekti i restorani, trgovačke radnje, škole, itd..

U neposrednoj blizini se nalazi autoput (A1) Sarajevo – Zenica, centar Grada Visoko, je udaljen svega par minuta vožnje automobilom.

CIJENA: NA UPIT.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 23589
  • Objavljeno: 19/04/2024
  • Posljednje ažuriranje: 19/04/2024
  • Prikazi: 30

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.