+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Poslovni prostor, Sarajevo, Dolac Malta

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Prodaje/izdaje se poslovni prostor od 272 m2, u Sarajevu, naselje Dolac Malta na lijepoj lokaciji u blizini glavne ceste, ul.Marka Marulića.

OPIS NEKRETNINE: Prodaje/Izdaje se poslovni prostor u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, površine 272 m2 u naselju Dolac Malta, na lijepoj lokaciji u blizini glavne ceste, ul.Marka Marulića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od 14 kanvelarija, server sobe i dva mokra.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena. Nalazi se u izvornom stanju što budućim kupcima/zakupcima pruža mogućnost da prostor prilagode svojim poslovnim namjenama.

STANDARD: Grijanje je sentralno (gradsko), Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su itison..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta u ulici Marka Marulića, naselje Dolac Malta.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: tržni centar „Mercator“, supermarketi, pijaca, osnovna škola, apoteka, tramvajsko stajalište, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca 150 metara od objekta.

 

CIJENA: NA UPIT.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 20503
  • Objavljeno: 18/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 02/12/2023
  • Prikazi: 150

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.